БТМ Агро / Новини та статті / Барабанний розподілювач силосу Reck
силосный распределитель

Барабанний розподілювач силосу Reck

01.08.19

Розподільник силосу для якісних кормів і високих результатів тваринництва.

Вже давно на фермах з великою рогатою худобою велику увагу приділяють правильній установці силосу в траншеї. Від якості проведення цих робіт залежить і збереження якостей корму і здоров’я і продуктивність тварин. Рівномірний розподіл силосу без порожніх раковин для гниття – важливе завдання, яке швидко вирішує розподільник силосу у вигляді барабана.

Барабан дозволяє укладати силос в траншеї рівномірними шарами товщиною 20 см. При цьому досягається гарне ущільнення силосу і рівномірний розподіл кисню. Ви гарантовано отримаєте рівномірний смачний корм з прекрасними поживними властивостями по всій товщині закладки. Тварини набагато краще їдять такий корм, він краще засвоюється, ферма показують кращі результати у виробництві.

Барабан призначений для використання як навісний знімний інструмент на тракторах з двигунами від 100 к.с. і вище. Широкий асортимент моделей барабанів дозволяє підібрати оптимальний розмір для Вашого трактора.

Барабан має діаметр 128 см з розподільними лопатками. Стандартне підключення в трьох точках. Вал редуктора підключається до валу відбору потужності за допомогою карданного валу Walterscheid. Робоча ширина барабана-розподільника від 2,3 до 3,7 м.

Гідравлічна система піднімання дозволяє трактористу вибрати потрібну висоту над поверхнею підлоги. Для зручної роботи під бетонними стінками траншеї барабан-розподільник може бути оснащений системою повороту в горизонтальній площині на 20º в кожну сторону.

Всі частини Вашої силосної траншеї будуть містити рівну кількість необхідних речовин

Барабанний розподільник силосу може успішно замінити колісний навантажувач, він може розрівнювати гору силосу висотою 2 м, на відстань близько 30 м, може робити шар силосу 3м.

Особливо корисним може бути робота барабанного розподільника при застосуванні в господарствах вітамінно-мінеральних добавок для тварин. Вони прекрасно розподіляються за обсягом силосу в процесі закладки.

Вартість барабанного розподільника майже така ж як і у стандартного ножа для установки силосних траншей, але переваг, як Ви бачите, значно більше.

Телефонуйте нам прямо зараз. Замовляйте сучасні ефективні інструменти для роботи.

Це дозволить заощадити час і добитися кращих результатів.

Якість обладнання «Made in Germany».