БТМ Агро / Новини та статті / Модуль підготовки біосубстрата CC Mix від Vogelsang – особливості та переваги
модуль для БГУ CC Mix

Модуль підготовки біосубстрата CC Mix від Vogelsang – особливості та переваги

22.06.19

Одним з вирішальних чинників в сучасній технології виробництва біогазу є підготовка «правильного» біосубстратах. «Правильного» в соответствиии з рецептом приготування, який склав біоінженер фірми, яка спроектувала цю БГУ. Біосубстратами повинен бути відповідним за консистенцією, густоті і плинності, а також ступеня подрібнення інгредієнтів. Для того, щоб приготувати біосубстратами для БГУ зазвичай використовують ланцюжок з декількох насосів і проточних подрібнювачів. Є варіант, коли використовують агрегати з комбінованими функціями.

За останні три роки фірма Vogelsang спроектувала і виготовила вже третє покоління модулів для БГУ. Це обладнання створено з урахуванням багаторічного досвіду експлуатації агрегатів на більш ніж 3000 працюючих сьогодні БГУ Німеччини.

Модуль CC-Mix у розрізі

CC Mix

схема роботи системи сс мікс

Основна функція модуля в потрібних пропорціях швидко змішати рідку фракцію і сухі складові біосубстратах.

Модуль встановлюється на вулиці (якщо клімат дозволяє), або в закритому приміщенні в безпосередній близькості від ферментера першого ступеня. Змішуючий бункер і подаючі шнеки забезпечують хороше перемішування вже подрібнених компонентів. Шнековий насос модуля подає густий біосубстрат в ферментер на висоту до 20 метрів. Одна з важливих особливостей шнекового насоса – це його функція дозування. Залежно від оборотів валу, заданих частотним перетворювачем, насос подасть в біоферментер точно необхідну за технологією кількість біосубстрата.

На фото з розрізом модуля CC-Mix зображений принцип дії цього агрегату.

Змішування біосубстрата проходить в бункері модуля СС-Mix. Рідка фракція подається роторним або відцентрованим насосом, а додатковий шнек подає збоку сухі інгредієнти (наприклад: кукурудзяний силос, жом цукрових буряків і тп.). Роботу шнекаа і подача рідини насоса погоджує загальна система управління БГУ.

Переваги модуля CC – Mix:

– добре продумана система змішування і подачі біосубстрата

– надійне механічне виконання елементів з якісного металу 6 мм

– компактну будову модуля для економії місця

– рішення кількох завдань в одному агрегаті

– перевірена багаторічним використанням функція

– зроблено в Німеччині якісно

Поставка модуля CC-Mix здійснюється під замовлення. Термін виготовлення агрегату 8-10 тижнів.

Вартість модуля підготовки біосубстрата CC-Mix знаходиться в діапазоні від 12 до 24 тисячі Євро в залежності від технічних характеристик шнекового насоса.

Відео роботи модуля для підготовки біосубстрата СС-Mix на офіційному каналі Vogelsang

Вартість модуля підготовки біосубстрата CC-Mix знаходиться в залежності від технічних характеристик шнекового насоса. Купити модуль підготовки біосубстрата Ви можете тут